Κυριακή, 3 Ιουνίου 2012

Όταν η ζωγραφική εμπνέεται από τις λέξεις και τη μουσική.....
Αυτός ο Ιούνιος θα παίξει μαγικά......

Ανάμεσα από λέξεις, ήχους και χρώματα, θα προβάλλονται οι σκέψεις, τα μυστικά και οι αλήθειες μας. Μαζί, θα φτιάξουμε βράδια που θα αφήσουν το αποτύπωμά τους χαραγμένο μέσα μας για καιρό. Ευκαιρία, λοιπόν, για ανταμώματα και καινούργιες γνωριμίες.
 Η «Μαγική Αυλή» με την Αγγελίνα Ρωμανού
θα φιλοξενεί τα ποιήματα, τα παραμύθια, τα διηγήματα, τους διαλόγους, τα μυθιστορήματα σας. Θα υποδέχεται εσάς σαν πρωταγωνιστές στον όμορφο χώρο του 
Cabaret Voltaire
Μαραθώνος 30 στον Κεραμεικό
κάθε Πέμπτη στις 8.30μ.μ.( για όλο τον Ιούνιο)
Η Πουπέτα Λάππα, θα ντύνει μουσικά τις αφηγήσεις και θα κάνει παιχνίδι με όλους. Πιάνο, φλογέρα, keyboards και ένα μπαουλάκι γεμάτο μουσικά όργανα θα συνοδεύουν τα τραγούδια της. Ρυθμοί jazz,bluesethnicrock, τόσο στα ξένα όσο και στα ελληνικά!
Η Μαριέλα Κωνσταντινίδου, εμπνεόμενη από την αίσθηση της στιγμής, θα ζωγραφίζει με τα πινέλα της, ζωντανά,  τον πίνακα που αντιστοιχεί σε κάθε αφήγηση. Στο τέλος της βραδιάς, θα έχετε τη δυνατότητα να αποκτήσετε το έργο που δημιουργήθηκε μέσα από το δικό σας έργο και τη μαγεία του χώρου.
Είμαι σίγουρη πως θα αγαπήσετε και ετούτο το κάλεσμα που θα αποκτήσει κάτι από τη δική σας συμμετοχή. Την ενέργεια εκείνη που χρειαζόμαστε όλοι, ώστε να προχωράμε μαζί σε νέα δημιουργήματα.
Αγγελίνα Ρωμανού
Σας περιμένουμε.....

5 σχόλια:

dodo είπε...

Υ-π-έ-ρ-ο-χ-α!

H.Constantinos είπε...

Καλή επιτυχία!

Mariela είπε...

Ντοντό,

Κωνσταντίνε,

ευχαριστώ πολύ!

vasiliki είπε...

Με το καλό!!!

Mariela είπε...

Ευχαριστούμε πολύ Βασιλική!!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails