ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΤΟ ΜΠΛΟΓΚ

Σάββατο 5 Απριλίου 2008

Night is looking for....


This is a page from my sketch book. It's a study for an oil painting.
-Felt pens

11 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ε, αν δεν έχεις ταλέντο δεν μπορείς να τα κάνεις αυτά, εγώ αν προσπαθούσα να ζωγραφίσω κουκουβάγια με χρωματιστά μολύβια, το αποτέλεσμα θα ήταν κάτι ανάμεσα σε Νταλί ή Βαν Γκόγκ με την ποιότητα ζωγραφιάς μαθητή..........νηπιαγωγείου!

Mariela είπε...

Ηλιογράφε, Ηλιογράφε......
Μπορώ να σου αποδείξω το αντίθετο!
Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι υποτιμώ το ταλέντο. Καθόλου...
Θα σου πω όμως το εξής απλό. Όλοι πηγαίνουμε σχολείο και μαθαίνουμε να γράφουμε και να διαβ'αζουμε. Και όλοι κάποια στιγμή στη ζωή μας ενδέχεται να γράψουμε πέντε σκέψεις σ' ένα κομμάτι χαρτί. Αυτό δε σημαίνει πως γινόμαστε συγγρφείς.
Με τον ίδιο ακριβώς τρόπο μπορεί κάποιος να μάθει να εκφράζεται με χρώμα και πινέλο. Για το σχέδιο, αναγνωρίζω πως ίσως είναι λίγο διαφορετικά τα πράγματα, αλλά και πάλι....
Μην ξεχνάς ακόμα πως η τέχνη είναι μια "γλώσσα" επικοινωνίας - και τις γλώσσες τις μαθαίνουμε...

Ο Αλχημιστης είπε...

Μαριελα μου αρεσουν πολυ τα εργα σου. Υπαρχει περιπτωση να τα μαζεψεις και να τα εκδοσεις υπο μορφη αλμπουμ?

Mariela είπε...

Καλώς ήρθες quantum chemist και σ' ευχαριστώ. Δεν έχω σκεφτεί για αλμπουμ ακόμη. Ίσως στην έκθεση που θα κάνω στην Αθήνα τέλος του χρόνου να εκδόσω ένα κατάλογο (αν βρω χορηγό). Γιατί με ρωτάς??
Έχεις κάτι στο μυαλό σου?

Ο Αλχημιστης είπε...

Οχι....Απλα αν εβγαζες θα ημουν ο πρωτος που θα το αγοραζε...Ειδα τις ζωγραφιες και ενιωσα ομορφα μεσα μου και αυτο παντα ειναι κατι πρωτογνωρο. Μου αρεσουν πολυ οι ζωγραφιες που εχουν να κανουν με τοπια και την φυση. Ειδικα αν ειναι ζωγραφισμενα με τον τροπο που εχεις υοθετησει στην δικη σου δουλεια (δεν ξερω πως λεγεται γιατι δεν εχω γνωσεις ζωγραφικης δυστυχως).

Mariela είπε...

Σ΄ευχαριστώ ξανά. Όπως έχω ξαναπεί (και λέω πάντα) δεν χρειάζεται να έχεις ειδικές γνώσεις για να νοιώσεις ένα έργο ζωγραφικής...

Ο Αλχημιστης είπε...

Ναι εχεις δικο σε αυτο Μαριελα. Επισης μου αρεσουν πολυ τα θεματα σου...Επηρεαζεσαι πιο πολυ απο νησιωτικα τοπια η απλα ετυχε να εχεις δημοσιευσει μονο τετοια εδω? Ρωταω επειδη λατρευω τα νησια και την ζωγραφικη που ειναι επηρεασμενη απο νησιωτικα τοπια....

Mariela είπε...

Μάλλον έτυχε. Η τελευταία έκθεση το Δεκέμβριο του 07 είχε θέμα την Πλατεία Μαβίλη...
Γενικά ζωγραφίζω οτιδήποτε με συγκινήσει για κάποιο λόγο ή έχει σχέση με την ιστορία μου!
Μπορείς να δεις αυτά τα έργα στην ιστοσελίδα μου.

Λορελάη είπε...

Ααααααααα!!!!!!!
Μαριέλα μου, αυτό μου αρέσει ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ!!!!!!!!
Εδώ βλέπω περισσότερο την Μαριέλα απ' ό,τι σε άλλα σου. Έχει το πάθος σου. Κι ας είναι σπουδή. Βγάζει δύναμη. κάτι μου λέει ότι ακόμη δεν έχεις φτιάξει τα έργα που σου ταιριάζουν... Ή να το πω πιο σωστά, ένα μέρος του ευατού σου δεν έχει νομίζω εκφραστεί ακόμη, παρά σποραδικά
φιλιά και καληνύχτες :)

Mariela είπε...

Είναι πιθανό Αγγέλα μου να μην δεις στο μπλογκ αυτό "το μέρος του εαυτού μου" που λες....(μπορεί να κάνω και λάθος βέβαια)Νάσαι σίγουρη όμως πως θα το δεις σε έκθεση σύντομα...Πολλά μπλογκοφιλάκια - Καληνύχτα(εγώ πήγα στο Γιάννη... και είχε μία μουσική....)

Ανώνυμος είπε...

gurisa apo tin panemorfi Barcelona k epiestrepsa sto olo k kalitero blog sou.to vlema tis nuxtas einai alpa yperoxo k yperoxa aplo!the best mexri tora!


Kamil

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails